LinkedIn

Dorine

Sales support export in Edam 

"Saamhorigheid vormt al 160 jaar de ruggengraat van Royal Smilde"

Als iemand die al bijna 25 jaar bij Royal Smilde Bakery in Edam werkt, wil ik graag mijn ervaring delen met jou, die mogelijk overweegt om ons team te komen versterken. Sinds ik in april 1999 begon als medewerker Sales Support Export, is de tijd voorbijgevlogen. "Time flies when you're having fun," zoals ze zeggen, en dat geldt zeker voor mijn tijd hier.

Een Wereld van Contacten en Talen

Mijn dagelijkse werkzaamheden brengen me in contact met collega's, internationale klanten, douanemedewerkers, en vervoerders. Door de jaren heen heb ik dankzij mijn functie Frans, Engels, Duits, Spaans, en Italiaans geleerd en toegepast. Mijn achtergrond in de bakkerij van mijn vader heeft me een diepe kennis van onze producten en de bakkerswereld gegeven, iets wat elke dag weer van pas komt.

Van Proeven tot Logistieke Puzzels

Niet alleen mijn talenkennis, maar ook mijn vermogen om kwaliteit te proeven, een vaardigheid die ik als klein meisje al leerde, wordt gewaardeerd. Collega's weten mij altijd te vinden wanneer er producten getest moeten worden. Dit soort momenten versterken niet alleen mijn band met het werk dat ik doe, maar ook met de mensen met wie ik werk.

Mijn rol hier is veelzijdig, net zoals in ons assortiment. Ik zorg ervoor dat onze producten soepel hun weg vinden van A naar B, wat regelmatig uitdagende situaties oplevert. Zoals de Brexit, die de export naar Groot-Brittannië aanzienlijk gecompliceerder maakte. Dit soort uitdagingen maken mijn werk boeiend en houden mijn dagelijkse routine interessant.

Vrijheid, Vertrouwen, en Verbondenheid

Bij Royal Smilde Bakery krijg ik de vrijheid en het vertrouwen om mijn werk naar eigen inzicht uit te voeren, binnen de doelstellingen van onze afdeling. Ik voel me een klein ondernemer binnen het grotere geheel van Royal Smilde en geniet van deze verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd voel ik een sterke verbondenheid met het bedrijf, iets wat door de jaren heen alleen maar sterker is geworden.

Ondanks de overnames van Van Velzen, Jantje de Goede, en Van de Leur, en de groei die we als bedrijf hebben doorgemaakt, is het ons gelukt het familiegevoel te behouden. Dat gevoel van saamhorigheid is wat Royal Smilde al 160 jaar definieert.

Als je nadenkt over een carrière bij Royal Smilde Bakery, weet dan dat je deel gaat uitmaken van een bedrijf waar saamhorigheid, persoonlijke groei, en professionele vrijheid centraal staan. Ik hoop dat mijn ervaringen je inspireren en dat ik je binnenkort als collega mag verwelkomen.