LinkedIn

Geert-Jan

Hoofd QA/QC in Oosterwolde

"De kracht van ons bedrijf ligt in de mens"

Als je overweegt om je bij Royal Smilde te voegen, laat me je dan vertellen over mijn reis hier, die begon in april 2015 op de afdeling Quality Assurance in Heerenveen. Mijn passie voor voedselkwaliteit en veiligheid heeft me geleid naar de rol van hoofd Quality Control in Oosterwolde, waar ik nu leiding geef aan een geweldig team van zes. Elke dag zetten we ons in om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, vanaf de productielijn tot aan de eindconsument.

Op de Voorgrond van Voedselkwaliteit

Mijn team en ik zijn dagelijks betrokken bij elk aspect van ons productieproces. Of we nu deelnemen aan proefproducties of snel reageren op productie-uitdagingen, zoals kleurafwijkingen of zuurtegraadproblemen, we zorgen er samen voor dat elk probleem efficiënt wordt opgelost. Dit directe, hands-on werk op de vloer zorgt voor een dynamische en voldoening gevende werkomgeving.

Passie voor Voedsel en Kwaliteit

Als een echte foodie is mijn motto dat elke verpakking die onze deur uitgaat, met liefde en zorg moet zijn bereid. Deze passie voor voedingsmiddelen is niet alleen een persoonlijke drijfveer, maar het is ook een kernonderdeel van het DNA van Royal Smilde. Het is deze toewijding aan kwaliteit die ons in staat stelt producten te leveren waar we trots op kunnen zijn, producten die ik zonder aarzeling aan mijn eigen kinderen zou geven.

Veiligheid, Vertrouwen, en Gemeenschap

Bij Royal Smilde hebben we bewezen veerkrachtig te zijn, zelfs tijdens uitdagende tijden zoals de coronapandemie. Ons vermogen om snel te schakelen tussen verschillende marktkanalen heeft ons geholpen om standvastig te blijven. Mijn kernwaarden van veiligheid, vertrouwen, geloofwaardigheid, trots, en plezier vinden weerklank binnen de gehele organisatie. Wij kijken niet alleen naar elkaar om, maar ook naar de wereld om ons heen, door goede doelen te steunen en onze collega's aan te moedigen bij te dragen aan een betere wereld.

Jouw Rol Binnen Royal Smilde

Als je deel uitmaakt van Royal Smilde, voeg je je bij een bedrijf waar de mens centraal staat. Hier krijg je de ruimte om je professioneel te ontwikkelen, om bij te dragen aan een positieve impact op de voedselindustrie, en om deel uit te maken van een gemeenschap die waarde hecht aan zorg, kwaliteit, en innovatie.

Ik hoop dat mijn ervaringen je een beeld geven van wat het betekent om bij Royal Smilde te werken en dat het je inspireert om deze kans te grijpen. Hier wordt jouw bijdrage gewaardeerd en kun je echt een verschil maken. Welkom bij Royal Smilde, waar we samen werken aan een toekomst vol smaak en kwaliteit.