LinkedIn

Henk

Teamleider productie in Edam 

"Innovatief en gedurfd: dat kenmerkt Royal Smilde voor mij"

Bij Royal Smilde, waar ik al twaalf jaar deel van uitmaak, heb ik het voorrecht gehad om te werken in een omgeving die innovatie en durf vooropstelt. Vanaf mijn eerste dag hier, betrokken bij de dagelijkse productie, heb ik gezien hoe we constant streven naar het verbeteren van veiligheid, efficiency, en het introduceren van vernieuwende producten.

Een Cultuur van Innovatie en Ondersteuning

Het is inspirerend om te zien hoe Royal Smilde niet alleen investeert in de nieuwste technologieën zoals flowpackers en volautomatische inpakafdelingen, maar ook in het ontwikkelen van nieuwe producten die verrassen met ingrediënten als zeewier, gericht op smaakbeleving en gezondheid. Deze focus op innovatie toont aan hoe wij altijd op zoek zijn naar manieren om vooruit te lopen in de industrie, iets wat mij persoonlijk erg aanspreekt.

Meer dan Machines: Een Familiebedrijf

Wat Royal Smilde echt uniek maakt, is de manier waarop we als een familie functioneren. Iedereen die steun nodig heeft, of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is, vindt een luisterend oor en hulp. Deze zorgzaamheid is ingebed in onze bedrijfscultuur en maakt werken hier zo waardevol.

Samen Sterker

Het mooiste van werken bij Royal Smilde is de samenwerking over de verschillende afdelingen heen. Of het nu gaat om New Product Development, de Technische Dienst of de productielijnen, elke dag opnieuw leveren we samen een teamprestatie waar we trots op kunnen zijn. Deze collectieve inspanning, gedreven door een gedeelde passie voor onze producten, is wat mij elke dag motiveert.

Jouw Rol in Onze Toekomst

Als je op zoek bent naar een plek waar je innovatieve ideeën kunt ontwikkelen, waar je groei persoonlijk en professioneel wordt ondersteund, en waar je bijdraagt aan producten waar we allemaal trots op kunnen zijn, dan is Royal Smilde de plek voor jou. Hier kun je je passie voor voedselproductie naar een hoger niveau tillen, omringd door een team dat innovatie, durf, en gemeenschap viert.

Ik nodig je uit om deel uit te maken van ons verhaal, waar jouw bijdrage niet alleen wordt gewaardeerd maar essentieel is voor onze gezamenlijke toekomst. Kom bij ons, en laat ons samen de grenzen van mogelijkheden in de voedingsindustrie verleggen.