LinkedIn

Iris

Medewerker expeditie in Heerenveen

"We zijn een hecht team dat met liefde de mouwen opstroopt"

Vanaf het moment dat ik 17 jaar geleden begon op de afdeling expeditie bij dit bedrijf, heb ik de dynamiek en uitdagingen van mijn werk elke dag opnieuw omarmd. De grote vrachtwagens die buiten staan, symboliseren voor mij niet alleen de schaal van onze operaties, maar ook de puzzels die ik dagelijks met passie oplos.

Een Dag Vol Uitdagingen en Variatie

Elke dag biedt een nieuwe uitdaging; geen moment is hetzelfde. Soms lijkt de dag rustig te beginnen, maar de realiteit op de expeditieafdeling kan snel veranderen. Die onvoorspelbaarheid, gecombineerd met de noodzaak om snel en efficiënt te handelen, houdt mijn werk boeiend en uitdagend. Ik geniet van de afwisseling en de hectiek, die me scherp en gemotiveerd houden.

Groeien en Ontwikkelen

Door de jaren heen heb ik gezien hoe onze operaties zijn uitgebreid, met productielijnen die nu zelfs 's nachts doordraaien. Dit heeft geleid tot gesprekken over de mogelijkheid van een nachtploeg, wat de dynamiek van ons werk verder zou veranderen. Mijn eigen ambities binnen het team zijn ook gegroeid; ik aspireer de rol van hoofd expeditie en ben bereid om verantwoordelijkheden van hoofd export over te nemen als dat nodig is.

Een Team dat Samen Sterk Staat

Wat ons team echt uniek maakt, is onze hechte samenwerking en de bereidheid om voor elkaar in te springen wanneer dat nodig is. "Ik werk daar waar ik nodig ben," is een motto dat wij allemaal delen. Deze mentaliteit van met liefde de mouwen opstropen en elkaar ondersteunen, vormt de kern van onze afdeling. Het is deze teamgeest die ons in staat stelt om elke dag weer topprestaties te leveren.

Jouw Toekomst bij Ons

Als je deel wilt uitmaken van een dynamisch team dat waarde hecht aan innovatie, flexibiliteit, en vooral aan elkaar, dan nodig ik je uit om ons team te komen versterken. Hier krijg je de kans om te groeien, jezelf te ontwikkelen, en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. Samen zullen we blijven werken aan de uitdagingen en kansen die voor ons liggen, met dezelfde toewijding en passie die ons team al jaren kenmerkt.