LinkedIn

Marian

Planning assistent

"Als collega’s zijn we één grote familie"

In de 25 jaar dat ik bij Royal Smilde Bakery in Edam werk, is mijn reis van de productielijn naar de functie van planning assistent er een geweest van groei, verbondenheid en voldoening. Elke dag draag ik bij door de etiketten te printen, de papieren voor mijn collega's klaar te leggen, en onze personeelsplanning te regelen, maar mijn rol strekt zich verder uit dan alleen het logistieke.

Van Productielijn naar Hart van de Planning

Mijn ervaring op de productielijn heeft mij een diep begrip gegeven van wat er nodig is om ons werk niet alleen efficiënt maar ook aangenaam te maken. Deze inzichten neem ik mee in mijn huidige rol, waar ik de vrijheid heb om mijn uren zo in te delen dat ik er ook kan zijn voor de schoolactiviteiten van mijn kinderen.

Een Team Dat Voelt Als Familie

Elke dag fiets ik met een glimlach naar mijn werk, dankzij het geweldige team van collega's hier in Edam. We zijn niet alleen collega's; we zijn vrienden die buiten werk om tijd met elkaar doorbrengen. Toen mij gevraagd werd om te helpen met de organisatie van de feestavond voor de opening van ons nieuwe pand, was mijn antwoord volmondig ja. Mijn betrokkenheid bij de personeelsvereniging en de ondernemingsraad is een getuigenis van mijn toewijding aan onze bedrijfscultuur en de mensen die het vertegenwoordigen.

Een Uitnodiging Aan Jou

Als je op zoek bent naar een werkplek waar je meer vindt dan alleen een baan, waar je bijdraagt aan een gemeenschap en deel uitmaakt van een familie, dan nodig ik je uit om je bij ons aan te sluiten bij Royal Smilde Bakery in Edam. Hier is werk meer dan alleen taken uitvoeren; het gaat om samenwerken, steunen, en vieren als één grote familie. Kom en ontdek zelf de kracht van onze unieke bedrijfscultuur, waar elke dag een kans is om met plezier en passie bij te dragen.