LinkedIn

Mart

Operationeel project manager

"We blijven kalm wanneer de wereld om ons heen in brand staat"

Sinds ik in maart 2018 bij Royal Smilde in Heerenveen begon, eerst als teamleider productie en nu in een rol gericht op verbeteringen en training, heb ik geleerd wat het betekent om deel uit te maken van een team dat standvastig blijft in tijden van verandering.

Een Cultuur van Kalmte en Vooruitgang

In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe we, ondanks externe uitdagingen zoals de coronapandemie, kalm en gefocust zijn gebleven. We bouwden een nieuwe productiehal en hielden vast aan onze strategische plannen, zelfs toen de wereld om ons heen tot stilstand kwam. Dit getuigt van een diep vertrouwen in ons vermogen om vooruit te kijken en aan te passen waar nodig.

Groeien Tegen de Stroom in

De vooruitziende blik van onze directie en de inzet van het team hebben ervoor gezorgd dat we nu meer orders dan ooit verwerken, wat ons ertoe aanzet om onze productiecapaciteit verder uit te breiden. Het verheugt me dat er geïnvesteerd wordt in een masterplan voor nieuwe productielijnen, wat essentieel is voor onze voortdurende groei.

Investeren in Mensen en Machines

Een van mijn hoofdtaken in mijn nieuwe functie is het opleiden van nieuwe medewerkers, wat onderstreept hoezeer we bij Royal Smilde geloven in het investeren in onze mensen, net zoveel als in onze machines. Door onze eigen talenten te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat we alle nodige kennis en capaciteit in huis hebben om onze ambities waar te maken.

Een Werksfeer Waar Je U Tegen Zegt

Bij Royal Smilde heerst er een sfeer waar ruimte is voor humor, maar waar we ook alle zeilen bijzetten wanneer dat nodig is. Het is een plek waar collega's elkaar ondersteunen, zelfs buiten werktijd, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dit gevoel van kameraadschap en de gezamenlijke inzet om problemen op te lossen, maakt dat ik hier elke dag met plezier werk.

Jouw Toekomst Bij Ons

Als jij op zoek bent naar een werkplek waar stabiliteit, groei en onderlinge steun de fundamenten vormen, nodig ik je uit om je bij ons aan te sluiten. Bij Royal Smilde krijg je de kans om je professioneel te ontwikkelen, deel uit te maken van een vooruitstrevend team, en bij te dragen aan ons gezamenlijke succes. Hier blijven we kalm en doelgericht, zelfs wanneer de wereld om ons heen in brand staat, en dat maakt ons sterker.