LinkedIn

Market development specialist (interim)

Vacaturekenmerken

Word jij onze nieuwe Interim Market Development Specialist bij Royal Smilde? Heb je ervaring in de foodservice markt en ben je een creatieve denker? Lees dan snel verder!

Als Interim Market Development Specialist bij Royal Smilde ben je het centrale aanspreekpunt voor het foodservice kanaal bij nieuwe NPD-aanvragen en ideeën. Je werkt nauw samen met de Area Manager en de Teamlead Productmanagers. Je draagt bij aan het beleid en de strategie voor de foodservice markt. Daarnaast ontwikkel je nieuwe concepten en producten en houd je de innovatiekalender up-to-date.

Je stemt regelmatig af met de Teamleads Productmanagers over te verwachten en lopende aanvragen. Dankzij jouw kennis van digitale marketing, contentcreatie, data-analyse en het vinden van zakelijke kansen, positioneer je ons merk doeltreffend op sociale media, in vakbladen en via samenwerkingen met influencers. Jouw proactieve aanpak en visie maken van Royal Smilde een unieke partner in de markt, waarbij je onze producten en merken succesvol introduceert en activeert.

Ben jij de Interim Market Development Specialist - Foodservice Benelux die wij zoeken?

Jouw profiel:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Ten minste 6 jaar relevante ervaring in marketing in de FMCG-sector.
  • Uitstekende vaardigheden in digitale marketing, contentcreatie, data-analyse en het identificeren van zakelijke kansen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Een proactieve, creatieve en strategische mindset met een scherp oog voor business development.
  • Maximaal 1 uur resiafstand naar Heerenveen. 

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende interimrol voor 2 tot 2,5 dag per week, waarin marketing centraal staat.
  • Een competitief uursalaris op basis van jouw ervaring.
  • Een inspirerende werkplek met een ongedwongen sfeer en ruimte voor creatieve vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en het leiden van zakelijke groei.

Waar ga je werken?

Royal Smilde is een familiebedrijf, opgericht in 1863 en uitgegroeid tot een internationale onderneming met 3 businessunits, 8 productielocaties in Nederland en verkooporganisaties in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Onze hoofdvestiging staat in Heerenveen en in totaal werken er 700 tevreden medewerkers bij Royal Smilde. De producten van Royal Smilde vinden hun weg naar de voedingsindustrie, de retail- en de foodservicemarkt. Met meer dan 1800 verschillende producten bereiken we klanten en consumenten in 60 landen. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabrieken. In onze fabriek in Heerenveen worden margarine, oliën en vetten geproduceerd. Naast deze fabriek hebben we productielocaties in Edam, Oosterwolde, Roden en Bolsward.

Solliciteren:

Heb je vragen over de functie? Bel dan gerust met Cornelia Lam (recruiter 06-27257327).

Acquisitie:

Wij waarderen je interesse in onze organisatie en vacatures. We willen echter benadrukken dat we op dit moment geen acquisitie wensen en het ongevraagd voorstellen van kandidaten door externe bureaus niet op prijs stellen.