Open sollicitatie

Welkom bij Royal Smilde! Een Fries familiebedrijf dat al sinds 1863 bestaat. Bij Royal Smilde weten we wat lekker eten is. Met meer dan 1800 verschillende producten bereiken we klanten en consumenten in meer dan 60 landen. Je kunt hierbij denken aan bakkerijproducten zoals bakmixen, zoete en hartige snacks, bodems en meringue maar ook salades, quiches en margarine. Deze producten maken we op verschillende productielocaties, 1 gevestigd in Noord-Holland en 4 in het noorden van Nederland. 

We hebben regelmatig nieuwe vacatures maar het kan ook zomaar zijn dat de nieuwe uitdaging er voor jou niet tussen staat. Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. Vermeld daarbij waar je precies naar op zoek bent, voor hoeveel uur en welke locatie. Wie weet zijn er nog wel andere mogelijkheden dan de vacatures die online staan. 

Ben jij diegene die:

  • Op zoek is naar een nieuwe uitdaging;
  • Zowel zelfstandig als goed in teamverband kan werken.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een nieuwe uitdaging bij een groeiend familiebedrijf in de voedingsindustrie;
  • Een salaris conform onze eigen Smilde Ferbine cao;
  • Verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onbeperkt cursussen volgen via onze eigen Smilde Academy

Meer informatie over deze vacature?

Wil je meer weten voordat je een open sollicitatie stuurt? Neem dan contact op met onze recruiter Henk Bosman, h.bosman@royalsmilde.com.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure?

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze organisatie voordat je een open sollicitatie stuurt of ben je benieuwd naar het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze recruiter Henk Bosman, h.bosman@royalsmilde.com.

Solliciteren

Solliciteren doe je online door op de knop "solliciteren" hiernaast te klikken en vervolgens het sollicitatieformulier in te vullen en op te sturen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van onze afdeling HRM. Indien je sollicitatie wordt geregistreerd ontvang je per mail een link waarmee je toegang krijgt tot het sollicitatieportaal.

Mocht je worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan is het goed te weten dat we maatregelen hebben getroffen om de risico’s in verband met corona tijdens het gesprek zoveel mogelijk te beperken. Iedereen zit minstens 1,5 meter uit elkaar en we heten je welkom zonder handen te schudden. Aan jou vragen we alert te zijn. Heb je last van verkoudheid, hoesten of heb je koorts? Neem dan het zekere voor het onzekere en breng ons op de hoogte. Dan overleggen we over de mogelijkheden. Ook bij twijfels mag je ons altijd benaderen.

Royal Smilde aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv's door bureaus aan Royal Smilde zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Royal Smilde. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Royal Smilde als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.