Stage en afstuderen

Welkom bij Royal Smilde! Een Fries familiebedrijf dat al sinds 1863 bestaat. Bij Royal Smilde weten we wat lekker eten is. Met meer dan 1800 verschillende producten bereiken we klanten en consumenten in meer dan 60 landen. Je kunt hierbij denken aan bakkerijproducten zoals bakmixen, zoete en hartige snacks, bodems en meringue maar ook salades, quiches en margarine. Deze producten maken we op verschillende productielocaties, 1 gevestigd in Noord-Holland en 4 in het noorden van Nederland. 

Het hele jaar door hebben wij stageplekken beschikbaar en staan we open voor innovatieve ideeën. Deze stageplekken hebben wij beschikbaar zowel op kantoor als in de fabrieken. Je kan hierbij denken aan afdelingen zoals marketing, ICT, kwaliteit en de technische dienst maar er zijn uiteraard nog vele andere afdelingen.

Mocht jij geïnteresseerd zijn laat dan vooral weten op welke locatie je stage wilt lopen, de duur van de stage en in welke afdeling je geïnteresseerd bent.  

Ben jij diegene die:

  • Op zoek is naar een leerzame stageplek;
  • Zowel zelfstandig als goed in teamverband kan werken.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een leuke en leerzame stageplek bij een groeiend familiebedrijf in de voedingsindustrie;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Meer informatie over deze vacature?

Wil je meer weten op welke afdelingen wij stageplaatsen beschikbaar hebben, neem dan contact op met onze recruiter, Melissa Pelder, telefoonnummer 0513 639 639

Meer informatie over de sollicitatieprocedure?

Wil je meer weten over solliciteren bij Royal Smilde? Neem dan contact op met onze recruiter Melissa Pelder, telefoon +31 (0) 513 639 639.

Solliciteren

Solliciteren doe je online door op de knop "solliciteren" hiernaast te klikken en vervolgens het sollicitatieformulier in te vullen en op te sturen. Je sollicitatie wordt dan geregistreerd en je ontvangt per mail een link waarmee je toegang krijgt tot de sollicitatieportal. In dit portal kun je je eigen sollicitatie(gegevens) beheren.

Corona

Mocht je worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan is het goed te weten dat we maatregelen hebben getroffen om de risico’s in verband met corona tijdens het gesprek zoveel mogelijk te beperken. Iedereen zit minstens 1,5 meter uit elkaar en we heten je welkom zonder handen te schudden. Aan jou vragen we alert te zijn. Heb je last van verkoudheid, hoesten of heb je koorts? Neem dan het zekere voor het onzekere en breng ons op de hoogte. Dan overleggen we over de mogelijkheden. Ook bij twijfels mag je ons altijd benaderen.

Royal Smilde aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv's door bureaus aan Royal Smilde zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Royal Smilde. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Royal Smilde als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.