Stage en afstuderen

Welkom bij Royal Smilde! Een Fries familiebedrijf dat al sinds 1863 bestaat. Bij Royal Smilde weten we wat lekker eten is. Met meer dan 1800 verschillende producten bereiken we klanten en consumenten in meer dan 60 landen. Je kunt hierbij denken aan bakkerijproducten zoals bakmixen, zoete en hartige snacks, bodems en meringue maar ook salades, quiches en margarine. Deze producten maken we op verschillende productielocaties, 1 gevestigd in Noord-Holland en 4 in het noorden van Nederland. 

Het hele jaar door hebben wij stageplekken beschikbaar en staan we open voor innovatieve ideeën. Deze stageplekken hebben wij beschikbaar zowel op kantoor als in de fabrieken. Je kan hierbij denken aan afdelingen zoals marketing, ICT, kwaliteit en de technische dienst maar er zijn uiteraard nog vele andere afdelingen.

Mocht jij geïnteresseerd zijn laat dan vooral weten op welke locatie je stage wilt lopen, de duur van de stage en in welke afdeling je geïnteresseerd bent.  

Op dit moment zijn er stageplekken beschikbaar op de volgende afdelingen:

1.     Verpakkingsontwikkeling (Heerenveen)

Met onderwerpen als: verpakkingsontwikkeling, duurzaamheid, smart packaging, plastic vervanging en gebruiksgemak.

2.     Customer & Sales Support (Heerenveen)

Meewerken op de afdeling C&SS Africa Export en een basis leggen voor een functie in de Export (sales/export manager), communicatie met klanten over orders, prijzen, verschepingen en klachten. Calculaties maken, contracten boeken, orders voorbereiden, betalingen checken en communiceren.

3.     Quality Assurance (Heerenveen)

Het hoofddoel zal zijn het opstellen en updaten van het bedrijfsinformatiehandboek (Nederlands en Engels) voor Royal Smilde. Dit bedrijfsinformatiehandboek helpt ons bij de informatievergaring t.b.v. (de voorbereiding van) klantvragen of audits.

Overige werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit: het opstellen van (product-)specificaties, klantvragen beantwoorden en rapportages maken.

Om ongevallen en bijna ongevallen te voorkomen bij het werken aan machines of installaties wordt er in veel bedrijven gewerkt met LOTOTO (Lock Out-Tag Out-Try Out). Wij bij Royal Smilde hebben dit wel al deels geïmplementeerd. Maar om LOTOTO op de juiste manier te implementeren zijn we op zoek naar jou!

We zoeken iemand die het leuk vindt om onze processen in kaart te brengen en te kijken op welke machines, installaties en processen we LOTOTO moeten toepassen. Naast het in kaart brengen van deze processen moet er ook gekeken worden naar de juiste manier van LOTOTO, dit kan op vele manieren gedaan worden.

Als dit is gelukt moeten we LOTOTO introduceren binnen het bedrijf, hiervoor moeten instructies worden geschreven en dit zal uiteindelijk ook input zijn voor training aan het personeel.

4.     HRM (Heerenveen)

Deze stage zal zich voornamelijk focussen op Employer Branding. Je zet Royal Smilde als werkgever op allerlei verschillende manieren op de kaart door bijvoorbeeld connecties te maken met scholen, mee te doen aan bedrijvenmarkten, social media posts te bedenken, artikelen/nieuwsberichten te schrijven en nog veel meer activiteiten te organiseren. Je zal ook meedraaien met de dagelijkse HR-taken, zoals het werven van personeel.

5.     Market & Brand activation & communication (Heerenveen)

Ondersteunen van plannen en activiteiten m.b.t. de communicatie van de organisatie, merken, (brands) en producten, zodanig dat wordt voldaan aan de door opdrachtgevers gestelde randvoorwaarden en doelen m.b.t. de communicatievorm. De focus ligt op het ondersteunen van het ontwikkelen van digitale communicatieplannen.

6.     Research & Development (Oosterwolde)

Opdrachten variëren van productontwikkeling, conceptontwikkeling, procesverbetering en procesontwikkeling. Productgebieden: margarine, spreads, vegan cheese, quiches, salades en sauzen. Kennisgebieden: vetkristallisatie, microbiologie, vegan, emulsies en gezondheid.

7.     Technische dienst (Oosterwolde)

Stageprojecten en ondersteuning bij TD werkzaamheden.

Ben jij diegene die:

  • Op zoek is naar een leerzame stageplek;
  • Zowel zelfstandig als goed in teamverband kan werken.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een leuke en leerzame stageplek bij een groeiend familiebedrijf in de voedingsindustrie;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Meer informatie over deze vacature?

Wil je meer weten op welke afdelingen wij stageplaatsen beschikbaar hebben, neem dan contact op met onze recruiter, Henk Bosman, h.bosman@royalsmilde.com.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure?

Wil je meer weten over solliciteren bij Royal Smilde? Neem dan contact op met onze recruiter Henk Bosman, h.bosman@royalsmilde.com.

Solliciteren

Solliciteren doe je online door op de knop "solliciteren" hiernaast te klikken en vervolgens het sollicitatieformulier in te vullen en op te sturen. Je sollicitatie wordt dan geregistreerd en je ontvangt per mail een link waarmee je toegang krijgt tot de sollicitatieportal. In dit portal kun je je eigen sollicitatie(gegevens) beheren.

Royal Smilde aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv's door bureaus aan Royal Smilde zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Royal Smilde. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Royal Smilde als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties